• Terug naar overzicht

  Nieuw: websites aanmaken en templateshop

  3
  apr
  Door Jeffrey

  Wanneer je als reseller bent ingelogd op het CMS kun je in het reseller-dashboard snel en eenvoudig alle websites van je klanten beheren en wisselen tussen accounts. Een handige nieuwe optie voor resellers die hun ontwerpen zelf slicen is de optie 'website-beheer'. Met deze functie kun je in een paar stappen een nieuwe website-installatie aanmaken voor je klant en koppelen aan de betreffende debiteur. In 3 duidelijke stappen geef je de URL van de website aan en kun je optionele modules activeren.


  Na het aanmaken van de website-installatie ontvang je de FTP-gegevens van de installatie automatisch per e-mail. Met deze gegevens kun je het ontwerp uploaden naar de server en kan de website in principe gevuld worden.

  Templateshop
  Ook nieuw is de mogelijkheid tot het aanschaffen en koppelen van kant-en-klare templates bij het aanmaken van nieuwe website-installaties. Bij het aanmaken van een nieuwe installatie heb je de keuze om een eigen ontwerp, bestaande website of een template te kiezen.

  Bestaande website kopieren
  Bij de template-keuze (de laatste stap bij het aanmaken van een nieuwe website) heb je als reseller de mogelijkheid om een bestaande website te kopieren. Deze optie is erg handig als een klant bijvoorbeeld dezelfde website in meerdere talen geïnstalleerd wil hebben. Zo kan hetzelfde ontwerp inclusief bijbehorende thema's en modules gekopieerd worden.

Deel dit