• Terug naar overzicht

  Update: Responsive dashboard en uitbreiding Nieuwsbrief

  1
  feb
  Door Jeffrey

  Na weken voorbereiding was het gisteravond eindelijk zover: een nieuw jasje voor ons CMS, extra functionaliteiten voor de nieuwsbrief module en extra functionaliteiten voor het pagina beheersysteem om in te springen op de behoeft van responsive websites. 

  Met de nieuwe lay-out hebben we het voor elkaar gekregen het CMS platter te maken waardoor je met minder clicks meer handelingen kunt verrichten. Ook hebben we de laadtijd van pagina's in het CMS weten te halveren. Dit is vooral handig voor webshops met veel producten.

  Met de update voor de nieuwsbrief module hebben we gebruikers en nieuwsbrief abonnees samengevoegd. Hierdoor kun je slim inspelen met auto responders in combinatie met een laatste bezoek aan een webshop. Daarnaast hebben extra statistieken toegevoegd waardoor er meer inzicht is in click, bounce en open ratios. 

  De uitbreidingen in het paginabeheer zorgen ervoor dat het CMS nu net zo makkelijk met responsive websites om kan gaan als met drag & drop. Beide systemen zijn door elkaar heen te gebruiken. Hierdoor kan je er dus voor kiezen om speciale "mobiele website" te maken naast je bestaande drag & drop website of een volledig responsive website te maken.

  Heb je vragen over deze update of wil je het demo van het CMS aanvragen?
  Neem dan contact met ons op!

Deel dit