• Terug naar overzicht

  Alles-in-één-pakket voor resellers

  3
  mrt
  Door Ninke

  Meer dan alleen een CMS leveren. Dat is het uitgangspunt bij CMSBlocks. Het dashboard dat verschijnt na inloggen is dan ook een soort commandocentrum. Vanaf het dashboard heb je als reseller de beschikking over verschillende functionaliteiten zoals het beheren van al je klanten-accounts, kun je nieuwe gebruikers aanmaken en is er een speciaal administratiegedeelte. Als reseller kun je snel en eenvoudig wisselen tussen de websites van je klanten, zonder daarvoor apart per klant te hoeven inloggen.


  Bij CMSBlocks willen we het de resellers zo gemakkelijk mogelijk maken. Via de administratiemodule worden alle abonnementen van klanten automatisch bijgehouden en wordt dit in de toekomst verder uitgebreid. Resellers met technische kennis kunnen 24 uur per dag zelf nieuwe installaties aanmaken voor hun klanten en de gemaakte tmplate vervolgens uploaden met de FTP-gegevens die automatisch worden toegestuurd na de aangemaakte installatie.

  Nieuw is de CMS-shop waarin resellers kant-en-klare templates kunnen aanschaffen voor nieuwsbrieven of klantenwebsites en nieuwe e-mailcampagnes kunnen starten. Dit kan van pas komen als de klant een beperkt budget heeft of in een kort tijdsbestek een e-mailcampagne of website wil opzetten. Door het CMS te blijven uitbreiden met extra functionaliteiten bieden we een compleet alles-in-één-pakket voor de reseller die zijn klanten optimaal kan bedienen.

Deel dit