CMS Demo aanvragen?

 

Ons CMS wordt gebruikt door reclame-, communicatie- en online marketingbureaus en zelfstandige designers en webontwikkelaars. Werk jij ook in een van die branches en ben je geïnteresseerd in ons CMS? Dan kun je zelf bekijken hoe het precies werkt en wat je ermee kunt! Met onze CMS demo bekijk je alle mogelijkheden. Met de revolutionaire drag and drop-editor bewerk je de site zoals jij dat wilt, zonder enige kennis van de techniek!

 

 

DEMO AANVRAGEN

Bekijk ons demo CMS

Voordat je besluit om te kiezen voor een CMS, wil je natuurlijk wel weten of het precies zo werkt als je hoopt. Dat begrijpen wij! Daarom hebben wij een speciaal demonstratie-CMS voor je klaarliggen. Interesse? Vraag de CMS demo aan door hieronder je gegevens achter te laten. Je krijgt het speciale demonstratie-CMS dan persoonlijk van ons via de e-mail toegestuurd.

 

Wat vind je in de CMSBlocks demo?

 

  • Paginabeheer
  • Bestanden
  • Nieuwsbrief
  • E-mailbeheer
  • Configuratie
  • Gebruikersbeheer

Geïnteresseerd in een CMS demo? Vraag hem hieronder aan!

CMSBlocks wordt gebruikt door communicatiebureaus, ontwerpers, reclamebureaus, online marketingbureaus: noem maar op. Zij zetten het CMS in voor hun klanten en blijven daarbij zelf contactpersoon. Lijkt jou dat ook wel wat? Vraag dan hieronder een demo aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor de demo.

Voornaam contactpersoon: *
Achternaam contactpersoon: *
Bedrijfsnaam: *
Telefoonnummer: *
U bent een: *

Wat is CMSBlocks?

Wij hebben CMSBlocks ontwikkeld om iedereen een simpel CMS te kunnen bieden. Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor reclame- en communicatiebureaus, die dit CMS als white label CMS kunnen doorzetten naar klanten. Het grote voordeel qua gebruiksvriendelijkheid is het drag and drop-systeem, dat je bijvoorbeeld kunt gebruiken om een formulier, tekst of afbeelding toe te voegen aan een pagina. Daarnaast zijn zowel het CMS zelf als de websites die je ermee kunt bouwen, volledig responsive. Dat betekent dus de website bekijken op ieder apparaat. Alleen daarom is het al fijn om de CMS demo aan te vragen, zodat je kunt zien hoe eenvoudig het is.

 

Template kiezen

Een ander groot voordeel van CMSBlocks is dat je simpel je eigen design kunt uploaden en slicen. Ontwerp je liever alleen? Dan kunnen wij de website voor je omzetten. Wil je helemaal snel online? Dan kun je zelfs kiezen uit de templates die wij al voor je klaar hebben liggen. Makkelijk toch? Doordat je de opmaak voor een deel nog zelf kunt wijzigen, kun je ook aan een template nog je eigen draai geven. We begrijpen dat het lastig kan zijn om in te schatten of CMSBlocks voor jou de juiste tool is. Daarom geven wij je graag toegang tot onze CMS demo, zodat jij kunt zien of het bij je past! Vul hierboven je naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Je krijgt dan van ons persoonlijk zo snel mogelijk de inloggegevens van het demonstratie-CMS toegestuurd.

 

Na onze CMS demo overtuigd?

Heb jij tijdens de CMS demo een goed idee kunnen krijgen van ons systeem en wil je graag meer weten? Dan staan wij voor je klaar! Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor jouw websites of webshops kunnen betekenen.