CMS software en pakketten

CMS SoftwareBen je op zoek naar goede en betrouwbare CMS software waar jouw website of webshop op kan draaien? En natuurlijk waarmee je makkelijk een site opzet en kunt bewerken? Bekijk dan eens CMSBlocks. Al meer dan honderd websites en webshops werken al naar volle tevredenheid met ons CMS.

 

Geen CMS software meer downloaden

Handig is: je hoeft geen CMS software te downloaden om CMSBlocks te kunnen gebruiken. Het is namelijk een hosted CMS. Dat betekent dat wij de hosting, installatie en updates helemaal voor onze rekening nemen. Jij hoeft dus geen tijd te steken in het regelen van een hostingpakket en het installeren en updaten van de software van een CMS. Klinkt goed, toch?

CMSBLOCKS: DE VOORDELEN

Er is tegenwoordig natuurlijk ontzettend veel CMS software waar je uit kunt kiezen. Daarom laten we je graag weten waarom ons content management systeem juist zo'n goede keuze is. De kernwoorden zijn namelijk:

 

  • Responsive
  • Drag and drop
  • Veel koppelingen 
  • Uitbreiden met modules
  • Geen technische beperkingen

Live preview bekijken

Omdat je geen CMS software hoeft te installeren, kun jij al heel erg snel een eerste opzet van je website bekijken. Al binnen vijf tot tien minuten staat de eerste versie van je site online op een subdomein, zodat jij er direct mee kunt beginnen om eraan te werken. Makkelijk toch?

 

Zelf indeling van je pagina's bepalen

Door de drag and drop-functie in het CMS kun jij helemaal zelf bepalen welke elementen je waar neerzet. Bovendien kun je tekst, afbeeldingen en formulieren heel eenvoudig in de pagina's slepen en direct bewerken. Zo richt je je site precies zo in zoals jij wilt. En bepaal je zelfs de indeling nog terwijl je de site al aan het vullen bent.

 

Ook proberen?

Wil jij CMSBlocks wel eens proberen en vergelijken met andere CMS software? Vraag dan vandaag nog een CMS demo aan. Wij sturen je dan inloggegevens van ons demonstratie-CMS, waarin jij precies kunt kijken hoe CMSBlocks werkt. En ben je dan overtuigd? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

CMSBlocks proberen?