Een CMS voor designers: CMSBlocks

CMS voor designersAls designer wil jij je bezighouden met het ontwerpen van mooie en effectieve websites. Maar veel designers begeven zich liever niet op het programmeerpad. Herken jij dat? Dan is CMSBlocks voor jou ideaal, want het is het perfecte CMS voor designers.

 

Van webdesign naar CMS

Gebruiksvriendelijkheid: dat is waarom wij CMSBlocks hebben gebouwd. Niet alleen bij het beheren van websites, maar ook bij het opzetten ervan. Zonder technische beperkingen kun jij precies dat design in ons CMS laten bouwen dat je voor ogen had. Het webdesign staat centraal: als dat geen ideaal CMS voor designers is, weten wij het ook niet meer!

Hoe werkt het?

  • Activeer je nieuwe website in het account van CMSBlocks
  • Upload jouw webdesign in .psd
  • Laat het door ons omzetten of:
  • Wel zelf slicen? Kies de optie 'website-beheer'. Je ontvangt dan de FTP-gegevens waarmee je het ontwerp naar de server kunt uploaden.
  • Je website staat online en is klaar om te vullen

Toch zelf programmeren?

Heb jij wel basiskennis van programmeren of wil je je vaardigheden uitbreiden? Dat kan met ons CMS. We ondersteunen namelijk de Smarty-syntax. Een programmeertaal die voor niet-programmeurs makkelijk onder de knie te krijgen is. En waar online veel documentatie over te vinden is. Zo kun je ook zelf extra modules bouwen. Maar kijk natuurlijk eerst eens bij de modules die wij al klaar hebben liggen. Scheelt je weer werk!

 

Handig CMS voor designers

Waarom is CMSBlocks nou precies zo'n handig CMS voor designers? Omdat het je flexibiliteit geeft. Vaak moet jij een ontwerp helemaal kant en klaar aanleveren, nog voordat er technisch iets gebouwd is. Niet bij CMSBlocks! Zelfs op het moment dat de website al gevuld wordt, kun jij bijvoorbeeld de indeling van de responsive elementen bepalen. Zo bouw je website op een 'organische' manier.

 

Zelf eens proberen?

Wil jij eens uitproberen hoe CMSBlocks precies werkt en of dit het ideale webdesign CMS is? Vraag dan snel toegang tot ons demo-CMS, we sturen je dat persoonlijk op. En de kosten? Een vast laag maandbedrag, zodat jij verzekerd bent van de updates, die wij natuurlijk helemaal voor je regelen. Zo kun jij je weer concentreren op het ontwerpen van mooie websites!

CMSBlocks uitproberen?