Het WEBSHOP cms: cmsblocks

Als ondernemer wil je een webshop CMS zonder technische beperkingen, maar waarin het gemakkelijk is om producten toe te voegen. Dat snappen wij! Daarom hebben we CMSBlocks ontwikkeld. Een uitstekend CMS voor webshops en een gebruiksvriendelijk alternatief voor Magento. Maar wat zijn nu precies de voordelen als je voor jouw webshop CMSBlocks gebruikt?

CMS webshop voordelen

 

  • CMS webshop: met of zonder back-office
  • Jouw shop inrichten per categorie of klant
  • Onbeperkt producten plaatsen plus voorraadysteem
  • Koppelingen via xml- en csv-bestanden zijn altijd mogelijk
  • Koppelingen met vergelijkers, Exact Online, PayPal, Sisow, iDeal en meer!

MODULES

CMSBlocks werkt met modules. Heb jij al een website via CMSBlocks en wil je uitbreiden naar een webshop CMS? Dan voeg je gewoon de betalingsmodule in het CMS toe. Simpel!

 

Uiteraard zijn er meer modules mogelijk, bijvoorbeeld voor nieuws of een nieuwsbrief. Dat betekent dus dat je niet meer eindeloos zelf hoeft te zoeken naar een geschikte plugin! Hier vind jij een greep uit de mogelijkheden voor modules. En zit daar niet precies tussen wat je zoekt? Dan kun je óf besluiten zelf een module te bouwen of contact met ons opnemen. Doordat wij iedere module personaliseren voor iedere klant, krijg jij altijd precies wat je nodig hebt.

KOPPELINGEN

Bij een webshop CMS wil je natuurlijk dat jouw producten netjes worden getoond en dat je database van klanten helemaal up-to-date is. Gelukkig hebben wij al verschillende koppelingen tot stand gebracht. Zo kun je CMSBlocks uitstekend gebruiken met Kieskeurig.nl, Marktplaats.nl, Bol.com, Beslist.nl, Google Shopping en Exact Online. Ook kan ons systeem altijd omgaan met xml en csv en zijn koppelingen met CRM-systemen mogelijk. Een ideaal CMS voor je webshop dus. 

CMSBlocks als webshop CMS gebruiken?

Kortom, wil jij weten welk CMS webshops het beste laat werken? Met of zonder back-office? Probeer dan gewoon CMSBlocks eens uit! Maak vanuit je luie stoel kennis met ons demo CMS. Overtuigd? Neem gerust contact met ons op om te zien wat we voor je kunnen betekenen. En de kosten? Daarover lees je meer bij ons CMS kosten.

 

Webshop met CMSBlocks?