Beste CMS-systeem

Wat is het beste CMS-systeem?

Ben je op zoek naar het beste CMS-systeem om te gebruiken voor jouw website of webshop? Dan laten we je graag kennismaken met CMSBlocks. Wij zijn dit content management systeem in 2011 gestart en sindsdien iedere dag hard aan het werk om extra functionaliteiten toe te voegen. Het is inmiddels een prachtig compleet CMS, een ideaal CMS voor designers, communicatie- en reclamebureaus en andere creatieve professionals.

CMSBLOCKS: HET BESTE CMS

We horen je denken: "Wij van WC Eend adviseren WC Eend." En dat is natuurlijk ook zo! Maar wij vinden ons CMS natuurlijk niet voor niets het beste CMS-systeem. Hieronder leggen we je uit waarom. De belangrijkste redenen zijn:

 

  • Meerdere websites beheren en bewerken vanuit één account
  • Supersnel live een preview van je website bekijken
  • Een compleet responsive back-end en front-end
  • Content beheren via drag and drop-editor
  • Zelf de indeling van je pagina's bepalen
  • Hosting en updates geregeld

Inzicht in je statistieken

Behalve bovenstaande voordelen, zijn er natuurlijk meer redenen waarom wij vinden dat CMSBlocks het beste CMS is. Wat dacht je bijvoorbeeld van de koppeling die wij maken met je Google Analyticsprofiel? Daarmee kun jij dus de belangrijkste statistieken direct in het CMS bekijken. Zo heb je altijd een vinger aan de pols als het om de cijfers gaat.

 

Mogelijkheden voor webshops

Heb je al een website en besluit je daar een webshop bij te willen beginnen? Dan kun je de betalingsmodule toevoegen. En vind je tussen de modules niet precies wat je zoekt? Neem gewoon contact met ons op, want wij maken modules speciaal op maat voor iedere klant.

 

Nieuwsgierig? Vraag een demo aan!

Ben jij er inmiddels ook van overtuigd dat CMSBlocks het beste CMS is dat je kunt gebruiken voor je website of webshop? Pak dan de telefoon en bel ons gerust eens op! Ook kun je natuurlijk een demo van ons CMS aanvragen, om thuis eens rustig te kijken of CMSBlocks iets voor jou is. Laat het ons weten, wij staan voor je klaar!

CMSBlocks proberen?