Hosted CMS

Hosted CMSWanneer je kiest voor CMSBlocks, profiteer je direct van de voordelen van een hosted CMS. Wat houdt dat precies in? Bijvoorbeeld dat je niet zelf een CMS hoeft te downloaden en te installeren. Je hoeft geen hostingpakket aan te schaffen en daarna ingewikkelde installaties te doorlopen. Wij regelen dat namelijk allemaal voor je. Lekker makkelijk, toch?

De voordelen van een hosted CMS zijn:

  • Gemakkelijke installatie
  • Automatische updates
  • Geen aparte hosting
  • Domeinnaam wordt automatisch gekoppeld

Ideaal voor ontwerpers

Ons CMS hosted gebruiken, dat is een ideaal CMS voor designers die regelmatig websites voor klanten ontwerpen of voor reclame-, communicatie- of online marketingbureaus. Eén keer je inloggegevens en wachtwoord onthouden, voor al je klanten! Daarna is het een kwestie van een nieuwe website aanmaken binnen het enige account waarin jij hoeft te werken en je ontwerp uploaden. Je kunt met CMSBlocks niet alleen veel simpeler geavanceerde ontwerpen omzetten, maar dit gaat ook veel sneller. Wij kunnen het ontwerp voor je omzetten of we geven je de ftp-gegevens, zodat je zelf kunt slicen.

 

Werken vanuit één centraal account

Doordat je maar één account hebt om te beheren, hoef je ook geen verschillende hostingaccounts aan te vragen en te onderhouden. Je beheert dus alle websites van al je klanten vanaf één plek. Met een responsive CMS. Jij houdt de controle en blijft altijd het aanspreekpunt voor je klanten. Bovendien is het hosted CMS natuurlijk adminstratief erg makkelijk. En je kunt uiteraard een deel van de kosten aan je klanten doorberekenen.

 

Ons hosted CMS eens proberen?

Wil je graag eens proberen hoe ons hosted CMS werkt? Dan kun jij gebruikmaken van ons demo CMS om zelf te ontdekken of CMSBlocks iets voor jou is. Liever eerst meer weten? Wij staan altijd voor je klaar voor een persoonlijk gesprek met advies en uitleg. Neem vandaag nog contact met ons op!

CMSBlocks uitproberen?