Kosten CMSBLOCKS

Er bestaan content management systemen die je gratis kunt gebruiken. Wij vragen echter een klein bedrag per maand aan kosten voor ons CMS. Waarom? Omdat wij jou en jouw klanten daarmee kunnen verzekeren van een goede ondersteuning, de nieuwste updates en een veilige website die helemaal up-to-date is. Je zit dus nooit met een oude versie opgescheept die niet meer te updaten is. Benieuwd wat het precies gaat kosten CMSBlocks te gebruiken? Lees het hieronder!

 

kosten CMS

Kun jij zelf de ontwerpen voor jouw klanten slicen en dus overzetten? Dan heb je bij CMSBlocks al een website vanaf maar 12,95 per maand! Heb je liever dat wij jouw website omzetten? Laat het ons dan weten, dan overleggen wij jouw wensen. Wij berekenen de onderstaande kosten voor reclamebureaus, die de maandelijkse kosten eventueel met marge kunnen doorberekenen aan hun klanten. 

Inbegrepen bij ons vaste, lage maandbedrag

 

  • Uiteraard gebruik van het systeem CMSBlocks
  • Updates, automatisch voor je geregeld
  • Hosting

Bepaal je eigen marge

en doorverkoopprijs

 

Kosten CMS

per maand

 

Beheer vanuit één

account alle sites

 

CMS kopen

CMSBlocks is een hosted CMS. Dat betekent dat jij het nergens hoeft te installeren en het dus vanaf iedere locatie kunt gebruiken. 

 

Lage maandkosten CMS

Wij begrijpen dat je wellicht liever geen vast bedrag per maand betaalt wanneer er ook gratis content management systemen beschikbaar zijn. Maar denk eens aan de functionele en beveiligsupdates en back-ups die je in dat geval zelf zal moeten maken. En de hosting die je toch nog zelf zult moeten regelen en bekostigen. Dat hoeft bij CMSBlocks niet. Wel hebben wij de kosten voor ons CMS zo laag mogelijk gehouden. Extra service tegen een lage prijs, dus!

 

Ideaal voor klanten!

CMSBlocks is een simpel CMS en daarom ideaal om in te zetten door communicatie-, reclame- en online marketingbureaus. Ga jij CMSBlocks gebruiken voor de websites van je klanten? Dan kun jij een deel van het maandbedrag natuurlijk weer doorbereken en daarmee zelf bepalen welke marge je wilt draaien. Wil je meer informatie over wat het gaat kosten CMSBlocks te gebruiken én wat het je kan opleveren als reseller? Neem gerust contact met ons op.

Probeer CMSBlocks!