Een simpel CMS: opzetten en bewerken maar!

Simpel CMSWij vinden dat het plaatsen van content op je website zo intuïtief, simpel en gebruiksvriendelijk mogelijk hoort te gaan. Daarom hebben wij CMSBlocks ontwikkeld. Een simpel CMS: om een website in te bouwen, maar ook om snel en makkelijk al je pagina's mee te beheren. Gebruiksvriendelijk voor ontwikkelaars, designers, online marketeers en klanten.

 

Simpel CMS zonder technische beperkingen

Maar laat je niet misleiden door ons gebruiksvriendelijke CMS, want ondanks de gebruiksvriendelijkheid zijn er geen technische beperkingen die de ontwikkeling van je website tegenhouden. Snuffel bijvoorbeeld eens tussen de meer dan 70 modules die er mogelijk zijn binnen ons CMS. Staat daar nog niet precies bij wat je zoekt? Wij kunnen alles voor je bouwen, neem gewoon eens contact met ons op! Heb je al wat programmeerervaring, bijvoorbeeld met Smarty, dan kun je ook zelf modules bouwen.

 

Eenvoudig content beheren

Het grote voordeel van een simpel CMS is dat het voor iedereen mogelijk is om wijzigingen aan te brengen. Voor jou, maar eventueel ook voor jouw klanten. Je wijzigt in een oogwenk de content van pagina's door de drag and drop-editor. Maar het is ook mogelijk nog wijzigingen in het design aan te brengen op het moment dat de website al gevuld wordt. Het ontwerp bepaalt hoe het CMS zich gedraagt, en niet andersom.

 

Ideaal voor klanten

Klinkt makkelijk, toch? Vooral wanneer je meerdere klanten in je portfolio hebt. Inloggen met één gebruikersnaam, één wachtwoord en direct bij alle websites van je klanten kunnen. Een simpel CMS, dus ook ideaal om te gebruiken als white label CMS, omdat jij weinig tijd kwijt bent aan ondersteuning van je klanten bij het beheren van hun website. Daarom is CMSBlocks bijvoorbeeld ook het ideale CMS voor designers. Wij verzorgen alle updates, de hosting en de technische aspecten, zodat jij je op het ontwerpen van de website kunt richten.

 

Zelf ook een simpel CMS gebruiken?

Wil jij wel eens zelf proberen of ons CMS net zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk is als wij zeggen? Vraag dan vandaag nog de demo aan. Overtuigd? Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen of bekijk hier de kosten van ons CMS.

 

Vraag geheel vrijblijvend toegang tot ons demonstratie-CMS aan door hieronder jouw gegevens in te vullen: