White label CMS voor communicatie- of reclamebureaus

Als je als online marketing-, communicatie- of reclamebureau meerdere klanten hebt voor wie je een website beheert, dan kunnen wij ons voorstellen dat je regelmatig moet wisselen van CMS, met alle bijbehorende inloggegevens. Daarom is CMSBlocks het perfecte white label CMS. Je kunt namelijk alle websites van je klanten vanuit één account beheren. Dat betekent voor jou: één gebruikersnaam, één wachtwoord. En dat is natuurlijk wel zo makkelijk. 

 

 

Ons cms white labeled inzetten? bepaal zelf je marge

Maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel van ons content management systeem. CMSBlocks heeft meerdere grote voordelen die we hieronder voor je op een rijtje zetten. Als reseller is het grootste voordeel natuurlijk dat je ons CMS white labeled kunt inzetten en daarmee zelf bepaalt welke verkoopprijs je jouw klanten berekent. Daarmee bepaal je dus ook helemaal zelf hoeveel marge jij per klant draait. Een extra, onverwacht verdienmodel, dus.

 

CMSBlocks als white label CMS gebruiken? Dan profiteer jij van:

 

  • Een vast en helder maandbedrag
  • Meerdere websites beheren vanuit één account
  • Keuze uit meer dan 70 losse modules voor extra opties
  • Geen zorgen meer over updates: dit regelen wij automatisch
  • Snel een nieuwe website toevoegen en bewerken via drag and drop

Bepaal je eigen marge

en doorverkoopprijs

Vast bedrag

per maand

Beheer vanuit één

account alle sites

Waar je maar wilt websites bewerken

Het is niet alleen eenvoudig om prachtige responsive websites met CMSBlocks te maken, maar de back-end zelf is ook responsive. En werkt dus perfect op ieder apparaat, ook op je smartphone of tablet. Ben je onderweg en belt die belangrijke klant om een wijziging door te geven? Dan kun jij die ter plekke doorvoeren en opslaan zodat de vernieuwde versie direct live staat! Websites bewerken, ongeacht de locatie of het apparaat: dat is nog eens klantvriendelijk!

 

Gebruikt jouw klant het CMS, dan ben alleen jij in beeld: jij blijft het aanspreekpunt voor de klant, maar wij nemen veel taken van je over: updates en hosting. Dat is het handige van een white label CMS.

 

Reseller worden? Bekijk onze demo!

Wil jij zelf en voor je klanten gebruik gaan maken van CMSBlocks? Dan kun je reseller worden van ons white label CMS. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en vraag ondertussen alvast een demo van ons CMS aan!

CMSBlocks uitproberen?